Records de un altra època II

I continuem amb un “temps” trist, gris i plujós, i sense perspectiva de canvi en un curt termini. Menys mal que cada tarda a les 8, per un minut es escolta el cant i l’alegria a “resistir” amb la esperança que ja vindran els dies que sortirà el sol (encara que no per tots).

Tot i que no ha tingut res a veure en la situació actual, ja ha quedat al record un altra “persona” que precisament tenia com a excepció del que tant repeteixo i no me canso de dir del que considero el món actual. Algú que tenia com a “modesta, formal i voluntariosa”, participativa i sempre disposta a ajudar i col·laborar.

I considero una GRAN injustícia de la “vida” que se’n hagi hagut d’anar amb tot el que tenia encara pel davant i més que hagués pogut fer, i la falta que pot arribar a fer. Per que com també acostumo a dir, “afortunat aquell que se’n va”, lo mal és el buit i desconsol que pot deixar en els que es queden, i que contaven amb ell i el podien necessitar.

Vinculat ocasionalment amb el centre,  i també en la muntanya, queda també aquí, com i al seu “record”, una sortida per aquells camins que ben segur que notaran la seva absència i també el trobaran a faltar.

I continuant amb l’altra entrada dels reculls fotogràfics, ara una pàgina on el compte és anar afegint les fotografies efectuades a un altra època més moderna i “digital”, un “petit” recull fotogràfic “social” realitzat amb càmera fotogràfica digital, que tot i no ser aficionat a fotografiar “persones”, efectuava de les sortides amb el centre excursionista local. I que unit al fet que vaig disposar primer de un GPS que de una de les càmeres, a dia de avui puc “georeferenciar” la majoria de les fotos on van estar fetes.

Records de una altra època II

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.