Març 2020. El Temps per dos finestres

I tot i no estar d’humor ni ganes, estic novament aquí, amb el que podria ser una gran notícia del clima i del temps: “el planeta respira i descansa”, aquells éssers “irracionals” i “inhumans” que l’habiten i es creuen “totpoderosos” i per sobre de tot, estan confinats i atemorits pel futur.
Un ésser que podríem considerar que no és ni ésser viu els pot posar en un futur incert. L’únic cert és, que com diu una dita, les males herbes no es moren mai, i pel planeta és el que som. RESISTIREM!!! (Encara que no tots)

No entraré en uns pensaments “negatius” i “pessimistes” que ja he manifestat molts de cops “generalitzant” d’una societat que s’autoproclama “civilitzada”, ara toca AGRAIR a totes aquelles PERSONES que amb el seu esforç i anonimat ens estan ajudant a superar de la millor manera aquesta situació.
I un “record” per TOT i TOTS, del que podrien ser familiars i/o amics, com els drets i llibertats que “perdrem” o perdran, (tots estem inclosos).
I també per no sols aquells que ens creiem en un món més “avançat”, no puc ni vull pensar que pot passar amb aquells que “denominem” del tercer món, i que cada cop tenim més propers a nosaltres.
I per acabar, el confiar i esperar que si algú hagués pogut haver destapat voluntàriament aquesta “caixa de Pandora” sofreixi també dels seus mals.

Tot això ens hauria de servir per “reflexionar” de moltes coses, no sols per esperar que se acabi, per continuar-ho tot igual, “visca la festa i la disbauxa”. Com diu la frase aquella de la pel·lícula: “Facin joc senyors, la partida continua”.

De moment, ja ens ha tornat a ploure, ja portem recollit tant com tot l’any passat. Esperem que quan “acabi” no ens digui “i ara vos la guardeu!”, que tardareu dies en veure-la.

I ara, un cop més, el temps passat per unes finestres. Unes finestres que sempre havien estat la meva “referència” del poble per quan no hi estava, el campanar per una banda i la Tossa i els Tres Castells per l’altra, posats a l’abast, gràcies a les tecnologies, de tot el món. I si en aquests moments ho poden ser i ajudar a algú altre, ho seran doblement aprofitades.
També unes altres finestres d’un altra estació que intentaré que estigui en funcionament mentre duri la “güifi” a la que es connecta. En tinc unes més i totes estan “parades” per problemes de connexió i de “paraula” de la gent.
Uns vídeos que espero que puguin servir mínimament i per un moment per fer una mica més curt aquest “confinament”.

Així el mateix amb tema de unes fotografies, tant de moda en aquestes circumstancies, aquí ,tot i no estar massa “processades” i no ser massa “distretes”, un petit recull de 50000 i una foto.
Tot i no ser amic de “publicar” imatges de gent, ja miraré de “recuperar-ne” algunes amb personal per veure si faig “parlar” i també serveixen per ajudar a passar el “temps”. Ara que a la primera “queixa” tornaran on estaven. Vivim en un món on JO cada cop encaixo menys.

TimeLapse càmera web Nord
TimeLapse càmera web Nord
TimeLapse càmera web Sud
TimeLapse càmera web Sud

“TimeLapses” MeteoPedrera

Desembre, Gener, Febrer i Març

2 respostes a «Març 2020. El Temps per dos finestres»

  1. No et preocupes per les queixes, si les hi han sempre seran les de menys, hi ha gent que et segueix que admira el treu treball i que volen que segues com ets un bon company per uns, un bon amic per altres, un amant de lo natural.
    Els que et coneixen ja saben com ets, i estarem amb tu.
    En aquets temps que passem, els teus viatges i les teves fotos ens ajuden a passar aquets dies especials i a fer volar la imaginatzio, esperan puguer tornar a caminar per les nostres montanyes, on ens trobaren a dalt d’algum cim, encara que sigue amb la llunyania, tu per muntanyes mes llunyan.nes jo per les d’aqui i segur que ens trobem

    1. Moltes gracies pel agraïment. Esta es la intenció, i més en aquests moments, poder aportar un granet de sorra per poder ajudar a passar uns temps que se’ns fan llargs i avorrits. I sempre es bo saber que alguna persona ocupa part del seu temps llegint les desvaries i les tonteries de un. Entre una cosa i l’altra jo n’hi dedico bastant, això i la meteorològica, i salvant algunes més que honroses excepcions, com la teva, que compensen, hi ha més “foteses” que agraïments. Salut, a cuidar-se i RESISTIREM!! (O no, optimista que és un) Je, je.
      I les possibles “queixes” poden ser per les dos següents, però una és de un altra “època” i l’altra podíem dir que també, i igual estic equivocat, però tu podies ser l’únic nexe d’avui que reconec d’aquella època passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.